Terma & Syarat

Selamat datang ke kedai dalam talian laman web kami. Terma dan syarat yang dinyatakan di bawah terpakai untuk semua pengunjung dan pengguna. Anda terikat dengan terma dan syarat ini sepanjang anda berada di cheniaga.com

Am

Kandungan terma dan syarat boleh berubah, dipindahkan atau dihapuskan pada bila-bila masa. Harap maklum bahawa syarikat mempunyai hak untuk mengubah kandungan terma dan syarat tanpa sebarang notis. Sebarang pelanggaran peraturan dan undang-undang terma dan syarat ini, syarikat akan mengambil tindakan segera terhadap pesalah.

Kandungan & Hak Cipta Laman Web

Kecuali dinyatakan sebaliknya, semua bahan, termasuk gambar, ilustrasi, reka bentuk, ikon, gambar, klip video, dan bahan bertulis dan lain-lain yang muncul sebagai sebahagian daripada Laman ini, dengan kata lain “Kandungan Laman” adalah hak cipta, tanda dagang, pakaian perdagangan dan / atau harta intelek lain yang dimiliki, dikendalikan atau dilesenkan oleh Techsture Engineering Sdn Bhd.

Komen dan Maklum Balas

Semua komen dan maklum balas ke cheniaga.com akan menjadi milik Techsture Engineering Sdn Bhd.

Pengguna akan bersetuju bahawa tidak ada komen yang dihantar ke laman web syarikat yang akan melanggar hak pihak ketiga mana pun, termasuk hak cipta, tanda dagang, privasi hak peribadi atau hak milik lain. Selanjutnya, pengguna akan bersetuju bahawa tidak akan ada kandungan bahan yang menyalahi undang-undang, kasar, atau cabul yang dihantar ke laman web ini. Pengguna adalah satu-satunya yang bertanggungjawab untuk setiap isi komen yang dibuat.

Informasi produk

Kami tidak dapat menjamin semua produk sebenar akan sama seperti yang ditunjukkan pada monitor.

Ganti rugi

Pengguna akan bersetuju untuk mempertahankan, mengganti rugi dan memegang produk tanpa bahaya dari dan terhadap sebarang dan semua tuntutan, kerosakan, kos dan perbelanjaan, termasuk bayaran peguam, yang timbul dari atau berkaitan dengan penggunaan Laman web oleh anda.

Pautan ke laman web lain

Sebarang pautan akses ke laman web pihak ketiga adalah risiko anda sendiri. Laman web syarikat kami tidak akan berkaitan atau melibatkan laman web seperti itu sekiranya kandungan / produk pengguna mengalami kerosakan atau kehilangan hubungan dengan laman web pihak ketiga.

Maklumat Ketidaktepatan

Dari masa ke masa, mungkin ada maklumat di laman web yang mengandungi kesalahan tipografi, ketidaktepatan, peninggalan, yang mungkin berkaitan dengan keterangan produk, harga, ketersediaan dan isi artikel. Kami berhak untuk memperbaiki kesilapan, ketidaktepatan, perubahan atau penyuntingan maklumat tanpa pemberitahuan terlebih dahulu kepada pelanggan.

Penamatan

Perjanjian ini berkesan kecuali dan sehingga sama ada oleh pelanggan atau Techsture Engineering Sdn Bhd. Pelanggan boleh menamatkan perjanjian ini pada bila-bila masa. Walau bagaimanapun, syarikat juga boleh menamatkan perjanjian dengan pelanggan tanpa pemberitahuan terlebih dahulu dan akan menolak akses pelanggan yang tidak dapat mematuhi terma dan syarat di atas.


Dasar Privasi

Maklumat yang Dikumpulkan

Kami hanya mengumpulkan maklumat yang diperlukan untuk prosedur pendaftaran di laman web kami atau semasa mengisi borang pendaftaran di laman web ini. Maklumat yang kami kumpulkan dihantar secara sukarela oleh pelanggan kepada kami. Kami mengumpulkan maklumat peribadi pelanggan semasa pendaftaran akaun di laman web kami di laman web kami.

Maklumat Pengenalan Diri

Maklumat pengenalan peribadi anda digunakan untuk memproses pesanan produk anda, menyesuaikan maklumat profil anda, penggunaan dalaman dengan keperluan undang-undang, mengemas kini status membeli-belah dalam talian di laman web kami dan juga untuk mengemas kini pelanggan kami dengan berita terkini mengenai perubahan / perubahan, promosi dan peristiwa.

Kerahsiaan

Maklumat peribadi anda seperti butiran kad kredit, nombor akaun bank dirahsiakan dan dirahsiakan dengan kami. Kami tidak akan berkongsi maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga. Laman web kami menggunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk memastikan semua maklumat pelanggan sentiasa selamat.

Perubahan pada Dasar Privasi kami

Techsture Engineering Sdn Bhd mempunyai hak untuk melakukan perubahan / kemas kini kandungan Dasar Privasi tanpa memberi notis terlebih dahulu kepada pelanggan. Jejaki halaman Dasar Privasi di laman web kami.

Keselamatan

Laman web syarikat kami menggunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk mengelakkan butiran pengenalan peribadi pelanggan dari pihak ketiga, pendedahan haram dan penggodam. Namun perlu diingat bahawa setiap maklumat yang dihantar melalui Internet TIDAK 100% dijamin selamat dan terjamin.

Dasar Bayaran Dikembalikan

Kami mohon maaf kerana semua barang yang dijual tidak dapat dikembalikan atau ditukar.

Sila hubungi kami di tamsir63@gmail.com atau 012 399 7513 jika anda mempunyai pertanyaan atau keraguan.